Logo RRP
Ons DNA

Kernwaarden die ons definiëren

Onze kernwaarden vormen de essentie van wie we zijn. Bij RRP streven we naar veiligheid, betrouwbaarheid, competentie en verantwoordelijkheid in alles wat we doen. Deze waarden leiden ons in elke stap die we zetten, waardoor we onze missie en doelen kunnen verwezenlijken.

Uit en thuis

Veiligheid

Veiligheid staat voorop! Met als doel dat onze collega’s elke dag weer veilig en gezond thuis komen. Want als onze medewerkers veilig kunnen werken kunnen anderen op hen blijven rekenen. En dat is wel zo fijn….. voor iedereen.

Bij RRP zorgen we met elkaar voor een veilige werkomgeving. Veilig werken zit bij ons in de kleinste details én het grote geheel. Want veiligheid in het veld zorgt ervoor dat ook natuur en milieu veilig zijn.

Bij ons is veilig uit ook veilig thuis.

Ons bestaansrecht

Betrouwbaar

Betrouwbaar zijn is de essentie van wat RRP doet en levert. Dit wordt ook van ons verwacht. Daarbij is afspraak afspraak. Met een 99,51% betrouwbaarheid zijn we beter dan het beste jongetje uit de klas. We doen wat we beloven en dat is leveringszekerheid. Dag in, dag uit. Zonder betrouwbaarheid, hebben we geen bestaansrecht.

Een rijke history

Competent

Al 65 jaar leveren we betrouwbare diensten en producten aan onze klanten. Met bewezen techniek die foutloos is en medewerkers die de skills en ervaring hebben om het verschil te maken. Met een gedegen opleiding, en de motivatie om het goed te doen. We doen niet aan ‘cutting corners’, we doen wél gewoon wat nodig is om elke dag te leveren wat onze klanten van ons verwachten.

We nemen het serieus

Verantwoordelijkheid

Wij realiseren ons goed dat onze klanten afhankelijk zijn van de kwaliteit van onze diensten en producten. En die verantwoordelijkheid nemen we serieus. Alle collega’s en materialen staan in dienst om die verantwoordelijkheid volledig te omarmen. Met succes! Zo zorgen we voor een veilige omgeving. En dat gaat verder dan alleen de operations. We waarborgen de veiligheidheid voor onze medewerkers, het milieu, omwonenden en andere stakeholders.

Meer over RRP

Misschien vindt u dit ook interessant

Natuur en mens centraal

Veiligheid en bescherming

Natuur en veiligheid

Onze strategie

Onze strategie