Logo RRP
Werken bij RRP

Collega's aan het woord

Hoe het is om bij RRP te werken? Dat laten we graag onze collega’s zelf vertellen.

Ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn bij RRP
Collega aan het woord

Harko de Snoo

Supervisor UTPA

“Ik ben daar waar het werk is”, zegt Harko. “Ik heb zelf de regie over mijn agenda en kan mijn tijd flexibel indelen. Dat vind ik erg prettig.” Harko werkt al anderhalf jaar bij RRP, nadat hij tien jaar als pipeliner bij een groter bedrijf had gewerkt. “Ik miste de uitdaging en was toe aan iets nieuws. Bij RRP kan ik me echt vastbijten in complexe vraagstukken.”

Werknemer Harko
Collega aan het woord

Krisja de Jongh

Compliance Officer

“Wat mijn werk zo boeiend maakt, is dat ik eigenlijk wel met alle collega’s binnen RRP contact heb en we samen problemen aanpakken. Ik wil het niet zomaar over de schutting gooien, maar ik probeer mee te denken en te helpen in het realiseren van een passende oplossing.’’

Werknemer Krisja
Collega aan het woord

Nabil Ofrany

Controlroom Operator

Voordat ik bij RRP kwam werken had ik al ervaring opgedaan als operator. Maar wat dit werk hier zo leuk maakt is dat ik verantwoordelijk ben voor het gehele proces, niet alleen een klein stukje. Wil je dit werk goed kunnen uitvoeren moet je echt van de details zijn, je goed kunnen focussen en moet je wat hebben met cijfers. Gezien de aard van ons werk is het ontzettend belangrijk dat je veiligheidsbewust bent. Het gaat minder om de snelheid waarmee we iets doen, maar vooral dat het goed is wat we doen!

Werknemer Nabil
Collega aan het woord

Tom Mensink

Technician Electrical Maintenance

Voor mij begint de dag meestal om 7 uur met een goede kop koffie en het doornemen van storingsmeldingen en de planning. Daarna ga ik, samen met de collega’s, aan de slag met de geplande werkzaamheden. Dit varieert van drukmeters tot generatoren en van camerasystemen tot brandblussystemen. Eigenlijk alles waar elektriciteit een rol speelt, valt onder onze verantwoordelijkheid.

Werknemer Tom
Collega aan het woord

Twan Aarts

Pipeliner

Echt een geweldige baan! Ruim 70% van mijn tijd ben ik buiten, op pad. Loop ik langs het tracé. Liefst zoveel mogelijk over het land. Per dag kom ik gemiddeld wel aan de 10.000 stappen. Sterker nog; als ik een halve dag op kantoor ben, begint het te kriebelen. Moet ik gewoon naar buiten en een stukje lopen.

Werknemer Twan